Bekijk onze video

Immo

Het kopen of verkopen van een woning is geen alledaagse gebeurtenis en brengt diverse uitdagingen met zich mee. Bij Vande Keere biedt Ewout gespecialiseerde diensten op het gebied van onroerend goed.

In tegenstelling tot traditionele vastgoedkantoren, stellen wij bij Vande Keere zowel korte- als langetermijndoelen centraal bij uw vastgoedinvestering. We onderzoeken grondig uw verwachtingen en behoeften, of u nu koper of verkoper bent. Onze aanpak omvat het luisteren naar uw plannen, het verstrekken van een realistische prijsschatting en het zorgvuldig afhandelen van de transactie in overeenstemming met alle wettelijke vereisten, met oog voor zowel koper als verkoper.

Met andere woorden, wij begeleiden u persoonlijk met onze deskundigheid en ervaring gedurende het gehele proces, van een nauwkeurige schatting tot het succesvol afronden van de koopovereenkomst of het huurcontract. Dit doen we altijd met de nodige empathie en volledige transparantie.

Contacteer ons alvast voor een gratis schatting!

Immo in de kijker

Te koop
13
2
540 m²
225 m²
1
Oedelem
€ 265.000
Unieke Woning te Koop in Rustige Landelijke Omgeving!
Te koop
20
4
293 m²
172 m²
1
Sint-Joris
€ 260.000
halfopen woning met 4 volwaardige slaapkamers
Te huur
20
2
698 m²
121 m²
1
Knesselare
€ 950 /maand
Rustig gelegen woning met 2 slaapkamers
Te huur
29
3
384 m²
0 m²
1
Beernem
€ 990 /maand
Halfopen woning met 3 slaapkamers
Te koop
15
3
0 m²
0 m²
1
€ 195.000
vastgoed kopen spanje
Verhuurd
15
2
0 m²
0 m²
1
Brugge
Verhuurd
2 slaapkamer appartement op top locatie aan Station van Brugge
Verhuurd
10
3
0 m²
0 m²
1
Beernem
Verhuurd
Ruime woning met 3 slaapkamers en garage
Verhuurd
7
2
0 m²
0 m²
1
Beernem
Verhuurd
Hedendaags 2 slaapkamer appartement met dubbele garagebox
Verkocht
1
3
128 m²
150 m²
1
Beernem
Verkocht
Te renoveren bel-etage woning
Verhuurd
2
90 m²
90 m²
1
Aalter
Verhuurd
2 slaapkamer appartement in hartje Aalter

Hoe gaan we voor u te werk?


Overweegt u om uw woning te verkopen of te verhuren? Wij beginnen met een grondige visuele inspectie en een precieze prijsschatting van uw vastgoed. Indien gewenst voorzien wij u van praktisch advies om uw eigendom aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers of huurders. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de publiciteit, coördineren de bezichtigingen en houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang.

Bent u op zoek naar een passende woning? Wij bieden u voldoende tijd om één of meerdere van onze eigendommen herhaaldelijk te bezichtigen, vooral als u plannen heeft voor renovatie of verbouwing. Alle essentiële gegevens en documenten met betrekking tot het bezochte pand worden snel en digitaal aan u verstrekt, en wij zorgen voor een nauwgezette onderhandeling over de vraagprijs.

Wilt u de waarde van uw huis, appartement of grond laten bepalen? Dat kan kosteloos. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon en dan geven wij u een correcte prijsindicatie. Als u een uitgebreid schattingsrapport wenst, worden hiervoor kosten in rekening gebracht, die later worden verrekend bij een eventuele verkoop.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Stel uw vraag via het contactformulier.