Bekijk onze video

Immo

Een woning verkopen of aankopen is geen dagelijkse kost. Er komt heel wat bij kijken. Bij kantoor Vande Keere kan u bij Ewout terecht voor immobiliën.

In tegenstelling tot een standaard vastgoedkantoor, stellen wij zowel de korte als lange termijn doelstellingen van uw investering in immobiliën voorop. Zo gaan we uw verwachtingen en noden als koper of als verkoper na. We nemen de tijd om te luisteren naar uw plannen en wensen, leveren een realistische prijsschatting, en staan in voor een wettelijk correcte afhandeling van de transactie voor beide partijen. 

Kortom, we staan u persoonlijk bij met onze expertise en ervaring doorheen het hele proces; van een correcte schatting tot het succesvol afsluiten van het compromis of huurcontract. En dit alles steeds met de nodige empathie en in volle transparantie

Immo in de kijker

Te huur
15
2
0 m²
0 m²
1
Brugge
€ 0 /maand
2 slaapkamer appartement op top locatie aan Station van Brugge
Te koop
13
2
762 m²
125 m²
1
Sint-Joris
€ 275.000
Te renoveren bungalow met rustige ligging
Verhuurd
10
3
0 m²
0 m²
1
Beernem
Verhuurd
Ruime woning met 3 slaapkamers en garage
Verhuurd
7
2
0 m²
0 m²
1
Beernem
Verhuurd
Hedendaags 2 slaapkamer appartement met dubbele garagebox
Te koop
15
3
0 m²
0 m²
1
€ 195.000
vastgoed kopen spanje
Verhuurd
2
90 m²
90 m²
1
Aalter
Verhuurd
2 slaapkamer appartement in hartje Aalter
Verkocht
1
3
128 m²
150 m²
1
Beernem
Verkocht
Te renoveren bel-etage woning
Verhuurd
29
3
384 m²
0 m²
1
Beernem
Verhuurd
Halfopen woning met 3 slaapkamers

Hoe gaan we voor u te werk?

Heeft u plannen om te verkopen of te verhuren? Dan starten wij met een visuele inspectie en een nauwkeurige prijsschatting van uw pand. Indien nodig bieden wij u praktisch advies om uw eigendom aantrekkelijker te maken voor kandidaat kopers of huurders. We staan in voor de publiciteit, de opvolging van de bezoeken, en houden u op regelmatige tijdstippen geïnformeerd over de stand van zaken.

Bent u op zoek naar een geschikte woning? We bieden u ruim de tijd om één of meerdere van onze panden verschillende keren te bezichtigen. Zeker wanneer u renovatie- of verbouwingsplannen hebt. We bezorgen u snel via digitale weg alle nodige gegevens en documenten over het bezochte pand  en waken over een correcte onderhandeling over de vraagprijs.

Wenst u een waardebepaling van uw huis, appartement of grond? Dit kan gratis. Neem vrijblijvend contact hiervoor via via mail of telefoon. Wanneer u een volledig schattingsrapport verlangt wordt dit aangerekend en later in mindering gebracht bij een eventuele verkoop. 

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Stel uw vraag via het contactformulier.